Hírek

Trashed - közösségi vetítés

Szemét kérdés? Szívesen ennénk olyan halat, amit az óceánba ömlő szemétáraddattól pár méternyire fognak? Attól, hogy kidodjuk a kukába még nem tűnik el a szemetünk...

Amiről azt gondolnánk távoli probléma, közelebb van, mint hinnénk?

Jeremy Irons főszereplésével díjnyertes filmet láthatunk Budapesten. Az Oscar díjas színész ebben a filmben a nézőket saját élményein, felfedezésein keresztül vonja be egy sokat emlegetett ám máig megoldaltlan kérdés kapcsán - hogan kezeljük az emberi tevékenységek során keletkezett hulladékot? Egyik interjúja alkalmával elmondta: "Igaz történetet mesélek. Nem színészként, hanem emberként. Egy olyan történetet, ami minden egyes ember számára fontos kell, hogy legyen"

 

A film előtt meghívott hozzászólókkal egy szakmai kerekasztal beszélgetés keretében a hazai vonatkozásairól is szó esik majd!

Időpont: 2013. július 2. 15.30 - 18.30

Részvétel: előzetes regisztráció a linkre kattintva!

Részvételi díj: 1 500 Ft / fő

Jam HR Reggeli - fókuszban a CSR

Fókuszban a felelősség - avagy mindent a CSR-ról!
 
Kötelező jó cselekedet vagy stratégiai előny egy vállalat számára a felelősségvállalás?
Mi köze ehhez az egészhez a HR-nek és hogy kerül ide egy marketinges?
 
Ezekről szól majd június 13-án a JAM HR reggelije a KAPTÁRban. Lesz előadás, beszélgetés, finom reggelivel és illatos kávéval.
 
 
Előzetes regisztráció az info@jamjam.hu címen. Gyere és kezdd velünk a reggelt!
 

Üzleti etikus cégek fóruma

Miért fontosabb ma, mint valaha hangsúlyozni a tisztességes, felelős, a környezetre, a szűkebb tágabb közösségre, az üzleti partnerre, a munkatársra, a rászorulókra tekintettel élés fontosságát? Hogyan befolyásolhatjuk etikus üzleti jelenléttel, döntésekkel, gondolkodásmóddal a fenntartható fejlődés esélyét a fenntarthatatlannal szemben? Mivel tartozunk egymásnak (tulajdonos, menedzsment, munkatárs, üzlet partner, kormányzat) az eredményes, profitot termelő üzleti célokon túl?

A 13 éve fennálló Üzleti Etikai Díjat kapott cégeken kívül a fórumon megszólalnak a moralitást, becsületet, együttműködést, emberi alapokon álló partnerséget szorgalmazó cégek képviselői is. Jó példákat is megismerhetünk.

A felelős, etikus hazai cégek fóruma
 
Időpont: 2013. június 13. 13.30−17.30
 
Helyszín: Budapest, Hotel President (1054 Budapest, Hold utca 3−5.)

"Felelősségvállalás emberi oldala a gyakorlatban"

"Felelősségvállalás emberi oldala a gyakorlatban"
Szakmai fórumok és képzések HR szakemberek és kkv-k részére
 
Mit vár a munkáltató egy munkavállalótól? Milyen elvárásai vannak egy kisgyermekes munkavállalónak a munkáltatóval szemben? Kinek a feladata a kompromisszumok keresése? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresik a választ a Seed Alapítvány által életre hívott fórumok és képzések a következő időszakban.
 
A GYEREVISSZA program keretében a Seed Alapítvány nyáron is folytatja díjmentes munkáltatói fórumait és képzéseit "A vállalati felelősségvállalás emberi oldala" címen. A szakmai eseményeken szó van a vállalati felelősségvállalás emberi oldaláról - mind kommunikációs, mind pedig HR szempontok alapján. Kiemelt témája a képzéseknek a GYES-ről, GYED-ről visszatérők foglalkoztatása, illetve az ehhez kapcsolódó előnyök tudatos felépítése. A néhány órás fórumokon és a kétnapos képzéseken a részvétel regisztráció ellenében teljes mértékben díjmentes.

Oldalak