Velünk dolgoznak

Szabó Marcell

Értékesítési vezető

Szakmai oldalról tréninget vezetek és coachingot tartok, ugyanakkor általában velem találkoznak első alkalommal a munkánk iránt érdeklődők. A személyes és szervezeti felelősségvállalás, tudatosság kialakításánál elengedhetetlennek tartom az emberi oldal bevonását, ahol minden képzési folyamat izgalmas és megerősít a téma fontosságában. Társalapító vagyok a Tailor Marketingben.

Szabó Szilvia

Marketing stratégia

A zöld téma mindig közel állt hozzám, első diplomámat agrármérnökként szereztem, másodikat stratégiai marketingesként.  2001 óta civil szervezetek munkájában is részt veszek. Stratégiai oldalon dolgozom a marketingtervezésben és hiszek benne, hogy a környezeti és társadalmi szempontokat is figyelembevevő fejlesztések minden érintett számára előnyt jelentenek. Társalapító vagyok a Tailor Marketingben.

Romics Katalin

Projekt menedzser

Multi és kkv szektorban egyaránt dolgoztam, így mindkét terület kommunikációs megoldásait gyakorlatból ismerem. CSR tanácsadóként az ilyen jellegű projektek szakmai vezetője vagyok.

Pap Titanilla

Online kommunikáció

Korábban online portáloknál szerzett tapasztalataimat facebook kampányoknál és egyéb online megoldásoknál kamatoztatom. Külön örülök, hogy zöld témákban én is folyamatosan tanulhatok!

Balász Eszter

Marketing gyakornok

Jelenleg a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelem és marketing szakos hallgatója vagyok. Fontosnak tartom, hogy már tanulmányaim során, betekintést nyerhessek a szakma rejtelmeibe és tapasztalatot szerezzek. Fő érdeklődési területem a marketinges feladatok mellett a zöld témák megismerése, feltérképezése, amiben úgy érzem ez a csapat nagy segítségemre van!