"Felelősségvállalás emberi oldala a gyakorlatban"

 
"Felelősségvállalás emberi oldala a gyakorlatban"
Szakmai fórumok és képzések HR szakemberek és kkv-k részére
 
Mit vár a munkáltató egy munkavállalótól? Milyen elvárásai vannak egy kisgyermekes munkavállalónak a munkáltatóval szemben? Kinek a feladata a kompromisszumok keresése? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresik a választ a Seed Alapítvány által életre hívott fórumok és képzések a következő időszakban. 

A GYEREVISSZA program keretében a Seed Alapítvány nyáron is folytatja díjmentes munkáltatói fórumait és képzéseit "A vállalati felelősségvállalás emberi oldala" címen. A szakmai eseményeken szó van a vállalati felelősségvállalás emberi oldaláról - mind kommunikációs, mind pedig HR szempontok alapján. Kiemelt témája a képzéseknek a GYES-ről, GYED-ről visszatérők foglalkoztatása, illetve az ehhez kapcsolódó előnyök tudatos felépítése. A néhány órás fórumokon és a kétnapos képzéseken a részvétel regisztráció ellenében teljes mértékben díjmentes. 

A 3 órás fórumokon a résztvevő HR szakemberek és kis- és középvállalatok képviselői megoszthatják egymással tapasztalataikat, új gyakorlati lehetőségeket sajátíthatnak el, vagy rávilágíthatnak bizonyos problémás területekre. 
 
A kétnapos képzések során pedig szakmai vitákon, kiscsoportos munkákon, szituációs gyakorlatokon, esettanulmányokon keresztül igyekeznek a szakemberek egy új mentalitás és gyakorlat bemutatására és rávezetésére a munkáltatói oldalon. A képzések során számos fontos témakört dolgoznak fel a résztvevők, mint például, hogy mitől lesz felelős egy munkáltató, a munkáltatói márkaépítés, a kisgyermekesek alkalmazásának előnyei, a kisgyerekesek re-integrációja, work-life balance, vagy atipikus leadership. Az előző két képzés eredményeiről grafikus jegyzet készült, melyek megtekinthetők a Seed Alapítvány honlapján, pontosan itt:
 
A hónap programjai:
2013. június 10-11. Munkáltatói képzés
2013. június 21. Fórumbeszélgetés
2013. június 23-24. Munkáltatói képzés
 
Valamennyi program díjmentes, regisztrálni  ITT lehet.  
 
A programok a GYEREVISSZA projekt keretében valósulnak meg, amely rövid elnevezése a „A gyermekgondozási ellátások rendszeréből visszatérők munkaerő-piaci reintegrációját segítő modellprogram megvalósítása Közép-Magyarországi Régióban pályázatnak. 
 
 
További információ:
 
Potápi Rita
Seed Alapítvány
Tel: 06 70 942 5665